Bukó műanyag ablak

0Ft

Törlés

Termékleírás:

IDEAL 4000 rendszer bukó múanyag ablak

Hőátbocsátási tényező: U f = 1,3 – 1,4 W / m?K
Kamrák száma: 5
Acél megerősítő rendszer
Hangszigetelés üvegezéssel 4/16/4: 34 (-2; -5) dB

Az Ideal 4000 ablakprofil rendszer a legmodernebb technika, a legmagasabb életkényelem mellett.
Lehetővé teszi a nagyméretű ablakok gyártását erős profilú, 70-85 mm mélységű szerkezeteken keresztül, valamint az acél megerősítések nagy kamráin keresztül. Ez a rendszer magas hő- és hangszigetelést garantál.

Az Ideal 4000 a megoldások széles skálája az ablakok létrehozásához, sajátos és harmonikus formát adva nekik, a saját stílusához igazítva.
Jól működik mind az egy- és többcsaládos házak innovatív felépítésében, mind a felújításban, felújítás esetén fontos előny a keret és az ablakszárny magasságának csökkentése, ezáltal lehetővé téve a fényáram növekedését.

Harmonikus és stílusos vonalak vékony profilokban, nem süllyesztett változatban garantálják az időtlen eleganciát.
A Round-line változat viszont kifejezetten azokat a vásárlókat célozza meg, akik eredeti lehetőségeket keresnek ablakaik elkészítéséhez, a könnyű optika és a kíméletes lekerekítés révén.
Az ablak stílusának további lehetősége a különböző típusú üveggyöngyök használata, amelyek megfelelnek a belső tér jellegének.

Az Ideal 4000 85 mm modern változata a modern megoldások kombinációja, külső tömítésekkel, hatkamrás keretszerkezettel, 85 mm mélységgel, ami jobb ablakszigetelést tesz lehetővé.
Ez az innovatív technológia garantálja a legmagasabb színvonalat egy olyan termék alapján, amelyet a piac bizonyított és nagyra értékel.
Az Ideal 4000 new kiváló elem a belsőépítészetben, ami meglepő és eredeti megjelenést kölcsönöz neki.

0
    0
    A kosár tartalma